Interiørtjenester

Sliter du med å finne den optimale planløsningen? Synes du det er krevende å ta stilling til kjøkken- eller baderomsinnredning? Er du usikker på hvordan du bør utnytte plassen og velge gode løsninger for oppbevaring og lagring? Er det vanskelig å finne en helhetlig fargepalett? Trenger du råd rundt innredning og møblering? Vi kan hjelpe deg.

Planløsninger

Det er lett å se seg blind på planløsninger. Valgene du tar vil påvirke dagliglivets logistikk og boligens brukervennlighet. Vi stiller de riktige spørsmålene og gir råd basert på erfaring, slik at du blir tryggere på hva som er best for deg og din familie.

Innredning

Gode innredningsløsninger skal ivareta familiens behov i flere år og krever gjennomtenkte valg. Vi kan bistå med uavhengig analyse og planlegging rundt din bolig, eller henvise deg til noen av våre samarbeidspartnere for rådgivning og tilbud.

Palett

Klassisk eller trendy? Luftig eller lunt? Fremtredende eller underbyggende? Helhetlig eller impulsivt? Farger og materialer betyr mye for atmosfæren i en bolig og gir den identitet. Ikke overlat det til tilfeldighetene. Vi kan hjelpe deg med hele eller deler av boligen.


Vi er mer enn en husbygger