Tjenester

Viken Byggpartner oppfører i hovedsak innflyttingsklare arkitekttegnede boliger for privatkunder. I tillegg tar vi oppdrag med råbygg. Du kommer med tegninger, vi loser deg gjennom prosjektet og bistår hele veien med råd for gode løsninger og valg av hensiktsmessige materialer.

Vi er alltid opptatt av at boligene vi bygger skal kreve minst mulig utvendig vedlikehold. Noen ganger koster det litt mer, andre ganger handler det bare om å ta smarte valg. Uansett er det du som bestemmer hvordan du vil prioritere i forhold til ditt budsjett.

Våre håndverkere er spesialister på å bygge med porebetong. Det gir en stabil boligkonstruksjon med mange gode kvaliteter. Porebetong er et energieffektivt og bærekraftig materiale, som leveres i blokker og elementer. Det er fremstilt av kalk, sand og vann. Under produksjonen dannes det flere millioner luftbobler. Materialet er ubrennbart og skades ikke av fukt og råte. Porebetong er også anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund, som et allergivennlig byggemateriale. Den porøse strukturen gir god varmeisolering, og effektiv regulering av fuktigheten. Dette gjør at du får et sunt og behagelig inneklima. Boliger bygget med porebetong er svale om sommeren og lune om vinteren.

Fasader av porebetong kan påføres gjennomfarget puss, alternativt kles helt/delvis med med behandlet trepanel, eller andre fasadeløsninger – som for eksempel plater. Du kan få akkurat det uttrykket du ønsker på en bolig bygget med porebetong. 

Viken Byggpartner er en av svært få entreprenører på Østlandet som leverer innflyttingsklare boliger i porebetong. Vi benytter Ytong, som leveres fra Xella i Drammen. Du kan lese mer om Ytong porebetong på ytongsiporex.no.