Prosjekter

Enebolig med garasje i Drøbak. Nybygg (råbygg) under oppføring. Hovedmaterialer: Jackon Thermomur og Ytong. Tegnet av qdp Arkitekter AS
Enebolig med garasje på Nordstrand. Komplett nybygg under oppføring. Hovedmaterialer: Jackon Thermomur og Ytong. Tegnet av Various Architects AS.
Enebolig med garasje på Nordstrand. Komplett nybygg under oppføring. Hovedmaterialer: Jackon Thermomur og Ytong. Tegnet av Various Architects AS.
Enebolig med garasje i Drøbak. Komplett nybygg ferdigstilt i 2022. Hovedmateriale: Ytong. Tegnet av Elisabeth Rustand.
Enebolig med garasje på Nesbru. Komplett nybygg ferdigstilt i 2022. Hovedmateriale: Ytong. Tegnet av Andreas Tingulstad og Jørgen Tandberg – Ark. MNAL.
Enebolig med garasje på Nordstrand. Komplett nybygg ferdigstilt i 2022. Hovedmaterialer: Jackon Thermomur og Ytong. Tegnet av Driv Arkitekter.
Enebolig med garasje i Lier. Komplett nybygg ferdigstilt i 2021. Hovedmaterialer: Jackon Thermomur og Ytong. Tegnet av Driv Arkitekter.
Enebolig med garasje på Nordstrand. Komplett nybygg ferdigstilt i 2021. Hovedmaterialer: Jackon Thermomur og Ytong. Tegnet av Driv Arkitekter.
Enebolig med garasje i Drøbak. Komplett nybygg ferdigstilt i 2021. Hovedmaterialer: Jackon Thermomur, Ytong og treverkskonstruksjon. Tegnet av Kile Stokholm Arkitekter.
Fritidsbolig i Son. Total rehabilitering med påbygg ferdigstilt i 2021. Hovedmateriale: Ytong. Tegnet av AKC Arkitekter. 
To eneboliger med garasje i Drøbak. Ferdigstillelse av nybygg 2020. Hovedmaterialer: Jackon Thermomur, Ytong og treverkskonstruksjon. Tegnet av Kile Stokholm Arkitekter.
Enebolig med garasje i Drøbak. Ferdigstillelse av nybygg 2020. Hovedmaterialer: Jackon Thermomur og Ytong. Tegnet av QDP Arkitekter.