Om oss

Viken Byggpartner er en entreprenør som først og fremst tilbyr et innflyttingsklart hjem til deg som har fått tegnet din egen bolig. I tillegg tar vi oppdrag med råbygg.

Våre håndverkere har god fagkompetanse og mange års erfaring med oppføring av moderne boliger i henhold til gjeldende krav. Viken Byggpartner er en av få entreprenører på Østlandet som har spesialkompetanse på å bygge med porebetong. Dette er et suverent byggemateriale med mange gode kvaliteter, som bare øker i popularitet. Vi benytter Ytong porebetong fra Xella i Drammen. Du kan lese mer om Ytong porebetong under tjenester eller på ytongsiporex.no

Viken Byggpartner har kontor i Drøbak og nedslagsfeltet for våre oppdrag er hovedsakelig:
• Follo og deler av Østfold
• Oslo-området
• Asker og Bærum
• Lier, Drammen og Hurumlandet

Viken Byggpartner drives til daglig av:

Elisabeth Rustand – Daglig leder, rådgiver og prosjektleder

Elisabeth har vokst opp i en byggevare-familie og er utdannet interiørarkitekt. I 19 år jobbet hun med utvikling av butikk-konsepter for mange av de store kjedene i Norge. Samtidig bisto hun folk med å tegne boliger og lage innredningsløsninger på hobbybasis. I 2014 tok hun steget over i byggebransjen og har siden jobbet fulltid med dette.

Elisabeth har masse kunnskap om bolig og er en erfaren rådgiver og prosjektleder. Hun elsker jobben sin og søker alltid etter gode løsninger for kundene.

Telefon: +47 950 67 186 | E-post: elisabeth@vikenbyggpartner.no

Mariusz Jalinski – Byggeleder og byggteknisk rådgiver

Mariusz er utdannet både murer og tømrer. Med over 30 års erfaring i byggebransjen besitter han solid fagkompetanse. Han har hatt ansvaret for å bygge en rekke boliger og næringsbygg.

Mariusz kan det meste om husbygging og styrer prosjektene på byggeplassene. Han sørger for at boligene blir som planlagt og er alltid løsningsorientert hvis det dukker opp utfordringer underveis.

Telefon: +47 944 73 990 | E-post: mariusz@vikenbyggpartner.no

Preben Suphammer – Økonomi- og markedsansvarlig

Preben er utdannet siviløkonom og har mange års erfaring fra salg og markedsføring i flere bransjer. Han har i tillegg alltid vært interessert i bolig og kan mye om ulike produkter og prosesser.

Preben har ansvar for økonomi og marked, men jobber også med avtaler, innkjøp, prising, oppfølging av prosjekter og mye annet.

Telefon: +47 958 48 886 | E-post: preben@vikenbyggpartner.no